VEČE GLOMAZNE POEZIJE

Rambo Amadeus
VEČE GLOMAZNE POEZIJE – RAMBO AMADEUS

Opis Umetnici
VEČE GLOMAZNE POEZIJE
4

O PREDSTAVI

Pisac:
Rambo Amadeus

IGRAJU
Rambo Amadeus

Veče glomazne poezije i rasklimanog jazz-a

Rambo Amadeus na pozorišnim daskama Zvezdara Teatra čita, recituje, prepričava i „pripijevava“ najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa.

Maestro Ivan Aleksijević, vješto prateći vratolomne promene tema, raspoloženja i tempa, prati ga na klaviru, ali i svojim više nego duhovitim komentarima „dodaje gas“ ravnopravno veslajući u ovom „dvojcu bez kormilara“ za koji se zapravo ni ne zna kuda je krenuo, gdje i kad će stići, vodeći samo računa da se zadrži elegancija, brzina i udobnost plovidbe.

U mašinskom djelu broda, Miroslav Tovirac na kontrabasu i Igor Malešević na jazz bubnju sa metlicama daju neophodnu dozu temperamentnog haosa.

Veče glomazne poezije prerasta u jedinstvenu furioznu predstavu koja kroz lakonski, slikovit i nepretenciozan način hirurški precizno secira društvo i pojedinca koji pokušava u njemu da opstane i pronađe parče svoje sreće.

„Veče glomazne poezije“ kod publike izaziva sasvim pomešana osećanja.

Salve smeha, skandiranje, gromoglasni aplauzi ali i tuga i zabrinutost mješaju se stvarajući vrhunski napitak , stvoren po drevnom receptu proporcionalnog miješanja žuči i meda. Hit.

(Izvor: zvezdarateatar.rs; Facebook: @zvezdarateatar)

Preporuka

Pozorište Puž - OTKAZANE PREDSTAVE

Međunarodna poruka za Svetski dan pozorišta 27.03.2020.
Povodom obeležavanja Svetskog dana pozorišta,…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati