Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate

Pridružite se superherojima i kupite kartu na tickets.rs za premijerno online prikazivanje predstave Nikole Djurička „Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli da pitate“. Celokupan iznos prikupljen kupovinom karata biće doniran udruženju NURDOR, a za kupovinu karata Mastercard karticama, kompanija Mastercard udvostručuje donaciju i donira još 1.  više

Opis Umetnici
Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate

Umetnici


NAPOMENA: Nakon uspešne kupovine, u PDF ulaznici dobićete link na kom ćete moći da pratite premijerno prikazivanje predstave 15. februara u 19h. Nije moguće pratiti sadržaj na više uređaja istovremeno. Pažljivo čuvajte ulaznicu kako ne bi došlo do zloupotrebe. Za nesmetano gledanje video sadržaja potrebno je da imate stabilnu internet konekciju.


 

Pridružite se superherojima i kupite kartu na tickets.rs za premijerno online prikazivanje predstave Nikole Djurička „Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli da pitate“. Celokupan iznos prikupljen kupovinom karata biće doniran udruženju NURDOR, a za kupovinu karata Mastercard karticama, kompanija Mastercard udvostručuje donaciju i donira još 1.000 dinara udruženju NURDOR.


 

Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stand - up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Zanam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak.

 

Šta sam morao da pevam u prvom razredu?

Kako sam izgubio četrdeset klinaca?

Za koliko sam prodavao putovanja na Havaje?

Zašto sam pao balet? Zašto sam nosio helanke?

Kako sam dobio dva nagradna izlaska u grad?

Како se pravilno koristi kondom?

Šta nikada nemojte da stavljate u oči?

Sve ovo i još mnogo toga...

 

 ''Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju a nikada niste smeli da ga pitate''

Stand – up šou Nikole Đurička

 

Izvor: Scena 018

Preporuka

Andrija Milošević u urnebesno komičnoj priči o jednom sinu kom mama traži pravu…

IDEALNA POLOVINA

Akademija 28

ULOGE - Olga Odanović, Anastasia Mandić, Milan Kalinić, Vučić Perović

ON - Zoran Cvijanović ONA - Nataša Ninković Koliko puta ste se stavili…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati