MILAN LANE GUTOVIĆ: UKRAĐENA LIČNOS'

Predstava „Ukrađena ličnos’“ je prikaz moralne slike praktične, moderne, prilagodljive osobe, kojoj su za postizanje ličnog cilja, uslovi bilo koje vrste neobično laki. Isti ti uslovi koji su njemu laki, za drugu osobu bi bili potpuno neprihvatljivi, jer podrazumevaju poniženje i moralnu propast.

Opis Umetnici
MILAN LANE GUTOVIĆ: UKRAĐENA LIČNOS'

Umetnici


INFO ORGANIZATORA (16.01.2021): Predstava "Ukrađena ličnos" 16.01.2021. je OTKAZANA.

 


 

 

INFO ORGANIZATORA (10.12.2020): "Predstava "Ukrađena ličnos", zakazana za 12.12.2020. se otkazuje zbog epidemiološke situacije. Kupljene karte će važiti za novi termin koji ćemo naknadno objaviti, kada se situacija stabilizuje.

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu!

My Way"

 


Predstava „Ukrađena ličnos’“ je prikaz moralne slike praktične, moderne, prilagodljive osobe, kojoj su za postizanje ličnog cilja, uslovi bilo koje vrste neobično laki. Isti ti uslovi koji su njemu laki, za drugu osobu bi bili potpuno neprihvatljivi, jer podrazumevaju poniženje i moralnu propast.

Sa spretnošću i duhom seoske bitange „položare“ i „jajare“, potura se po Evropskoj Uniji kao kandidat za predsednika. Nijedan postavljen uslov njemu nije nimalo težak za ispunjenje, jer ništa što nudi njega lično nimalo ne košta. Izdaja je za njega potpuno prihvatljiva, a tu izdaju naziva „saradnjom“.

Diktirajući svoju ponudu za funkciju predsednika, otkriva uz sve nakaznosti ponude i deo ličnosti koja ga čini scenski zanimljivom. Sve što izgovori, oboji lakoćom prevare, spretno izvrće realnost i prilagođava je trenutku.

Ipak je ovo suviše ozbiljan opis za šarmantnu, veselu i šalom i smehom protkanu predstavu.

______________________________

 

INFO ORGANIZATORA (24.06.2020):MILAN LANE GUTOVIĆ: UKRAĐENA LIČNOS' - događaj se odlaže do daljnjeg. Nov datum će biti naknadno objavljen i postojeće ulaznice će važiti za novi datum. Za više informacija o povratu ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs
 
 
______________________________
 
INFO ORGANIZATORA (22.06.2020): Novi termin događaja MILAN LANE GUTOVIĆ: UKRAĐENA LIČNOS'  je 03. jul 2020. Ulaznice kupljene za 28. mart neće važiti za novi termin.

 
______________________________
 

INFO ORGANIZATORA (13.03.2020):

MILAN LANE GUTOVIĆ: UKRAĐENA LIČNOS' - događaj koji je trebalo da se održi 28. marta se odlaže do daljnjeg. Nov datum će biti naknadno objavljen i postojeće ulaznice će važiti za novi datum. Za više informacija o povratu ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs
 

 

Izvor: My Way

Preporuka

SUDBINA JEDNOG ČARLIJA

Pozorište Duško Radović

Jedne noći, Žuta Mama Mačka ostavlja svoje mače na pristaništu, pred velikim belim…

BOING BOING

TEATAR NA BRDU

Igraju: Radovan Vujović, Viktor Savić, Borka Tomović, Jelena Gavrilović, Nada Macanković/ Andrijana Oliverić,…

Nova predstava Nikole Pejakovića - "CELO TELO TU ME BOLI" Igraju: Svetlana Bojković,…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati