MILAN LANE GUTOVIĆ: UKRAĐENA LIČNOS'

Opis Umetnici
MILAN LANE GUTOVIĆ: UKRAĐENA LIČNOS'

 

Predstava „Obično veče“ koju će Lane Gutović izvesti 28. oktobra u Akademiji 28 je rasprodata!

 

U novembru će se Lane Gutović pojaviti u Akademiji 28 sa dve predstave:

 

13. novembar- „Ukrađena ličnos’”

 

25. novembar- „Obično veče“

 

Predstave počinju u 20h, a ulaznice su u prodaji od četvrtka, 24. oktobra, na prodajnim mestima Ticket Vision-a i na online platformi www.tickets.rs

 

 

Predstava „Ukrađena ličnos’“ je prikaz moralne slike praktične, moderne, prilagodljive osobe, kojoj su za postizanje ličnog cilja, uslovi bilo koje vrste neobično laki. Isti ti uslovi koji su njemu laki, za drugu osobu bi bili potpuno neprihvatljivi, jer podrazumevaju poniženje i moralnu propast.

 

Sa spretnošću i duhom seoske bitange „položare“ i „jajare“, potura se po Evropskoj Uniji kao kandidat za predsednika. Nijedan postavljen uslov njemu nije nimalo težak za ispunjenje, jer ništa što nudi njega lično nimalo ne košta. Izdaja je za njega potpuno prihvatljiva, a tu izdaju naziva „saradnjom“.

 

Diktirajući svoju ponudu za funkciju predsednika, otkriva uz sve nakaznosti ponude i deo ličnosti koja ga čini scenski zanimljivom. Sve što izgovori, oboji lakoćom prevare, spretno izvrće realnost i prilagođava je trenutku.

 

Ipak je ovo suviše ozbiljan opis za šarmantnu, veselu i šalom i smehom protkanu predstavu.

 

„Ukrađenu ličnos’“ igra Milan Lane Gutović, a tekstove koje govori je sakupio i obradio oslanjajući se na tekst Milenka Vučetića „Barabe“.

 

Izvor: My Way

Preporuka

ANGAŽMAN FEST

Dom omladine Beograda

ANGAŽMAN FEST
Dom omladine Beograda

DOLCE VITA

Opera & Teatar MADLENIANUM

Kažu da je recept za sladak život poput recepta za savršen kolač! Ako…

Gostovanje Pozorišta Boško Buha Ovu urnebesnu farsu-komediju-vodvilj napisao je 1958. godine nedavno preminuli…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati