Kreativno interaktivno veče sa Urošem Petrovićem u Muzeju iluzija

Uroš Petrović, jedan od najboljih rešavača IQ X testa na svetu, nekadašnji predsednik Mense, nagrađivani književnik čija dela pomeraju granice u savremenoj literaturi za mlade i Muzej iluzija, deo najvećeg franšiznog muzejskog lanca na svetu, biće domaćini kreativno interaktivne večeri koja će se održati 17.  više

Opis Umetnici
Kreativno interaktivno veče sa Urošem Petrovićem u Muzeju iluzija

Trenutno nema novih termina u prodaji

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Četvrtak, Februar 17 2022 20:00

Kreativno interaktivno veče sa Urošem Petrovićem u Muzeju iluzija


Uroš Petrović, jedan od najboljih rešavača IQ X testa na svetu, nekadašnji predsednik Mense, nagrađivani književnik čija dela pomeraju granice u savremenoj literaturi za mlade i Muzej iluzija, deo najvećeg franšiznog muzejskog lanca na svetu, biće domaćini kreativno interaktivne večeri koja će se održati 17. februara od 20h u Nušićevoj 11.


Ovo veče zamišljeno je kao podsticaj za sve prisutne da na zabavan način spoznaju iluzije koje stvara ljudski mozak i da potom njima ovladaju. Ideja je da posetioci izađu inspirisani za korak dalje u ovladavanju svojim elanom i kreativnim moćima, što je dugoročna, dragocena dobit za život, uključujući sve njegove aspekte. Svet oko nas je upravo onakav kakvim ga smatramo – ni bolji ni gori od toga. Svaka izgovorena reč, čak i zamisao, oblikuje život i okruženje svog tvorca. Klice posejane u sopstvenom umu mogu da se rasplamsaju u pravi vatromet, pa je veoma važno da se prepoznaju i pažljivo selektuju. Tako se životni put uspešno menja – na bolje!

Kako da iluzije koje stvaraju naši neuronski putevi kanališemo u željenim smerovima, u zavisnosti od toga šta želimo da postignemo? Kako da nateramo treperave varke uma da nam pomognu? Osvestiti svoje zagonetne iluzije, kontolisati ih i iskoristiti kao prednost je preko potrebna veština za svakoga!

Datum i vreme održavanja događaja: 17. februar u 20h 

Cena karte: 1.000,00 RSDU cenu uključeni:obilazak muzeja I ulaznica za kreativno interaktivno veče

 

Vreme trajanja: 1.45 min


Zbog epidemioloških mera broj karata je ograničen.
izvor: muzejiluzija.rs

Preporuka

NOĆNA STRAŽA

Atelje 212

NOĆNA STRAŽA – F. Šili
MILOŠ VLADISAVLJEVIĆ, pater familias……………………………….NENAD ĆIRIĆ
MARIJA VLADISAVLJEVIĆ, njegova ćerka……………………………..JELENA STUPLJANIN
NINA VLADISAVLJEVIĆ,…

repertoar Pozorišta Slavija

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati