ČORBA OD KANARINCA

Igraju: Mina Lazarević i Ljubomir Bandović

Režija: Staša Koprivica

Tekst: Miloš Radović

Opis Umetnici
ČORBA OD KANARINCA
4

Umetnici


INFO ORGANIZATORA (29.06.2020.): Predstava ČORBA OD KANARINCA 20.07.2020. je otkazana. Za više informacija o povratu ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs .

 

 

O predstavi

Igraju: Mina Lazarević i Ljubomir Bandović

Režija: Staša Koprivica

Tekst: Miloš Radović

Jeca i Meda se vole. Vole se već trinaest godina, iskreno i potpuno. Jeca želi da se venčaju da bi se voleli još više. Meda nikako ne želi da se venčaju, kako se posle ne bi voleli manje. Pet minuta pred zakazan termin u opštini, njih dvoje pronalaze kompromis – u tih pet minuta će se igrati braka, videti kako im ide i onda odlučiti.

 

Kroz ovaj jednostavan, duhovit zaplet, Miloš Radović se maestralno poigrava svim arhetipskim situacijama koje nosi jedan muško-ženski odnos. Autor uspeva nemoguće – da krivicu i zasluge podeli na ravne časti, pri tom vešto i oprezno igrajući na tankoj ivici između dinamične komedije i nežne monodrame.

 

Sve to uopšte ne bi bio toliko smešno i zabavno da to dvoje večitih protivnika nisu neizlečivo vezani jedno za drugo. Na kraju krajeva, Čorba od kanarinca jeste komad o ljubavi.

Izvor:www.zvezdarateatar.rs

foto:Vukica Mikača

 

Preporuka

NOĆNA STRAŽA

Atelje 212

NOĆNA STRAŽA – F. Šili

Mia Knežević
KAFA I CIGARETE – POZDRAV IZ BEOGRADA
posvećeno filmu…

OTVORENA VEZA Dario Fo i Franka Rame

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati