VLADAN SAVIĆ

Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Arsenija Jovanovića. Stalni je član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 1991. godine. Sarađivao je sa brojnim eminentnim televizijskim i filmskim rediteljima, a tokom studija igrao je na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Narodnog pozorišta u Beogradu. Paralelno sa…

karijera
VLADAN SAVIĆ

Trenutni programi


Trenutno nema programa.

Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Arsenija Jovanovića. Stalni je član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 1991. godine. Sarađivao je sa brojnim eminentnim televizijskim i filmskim rediteljima, a tokom studija igrao je na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Narodnog pozorišta u Beogradu. Paralelno sa radom u matičnom pozorištu, autor je pozorišnih projekata Brak u stvari ljubav i Kao da sam te sanjao, koje se igraju na redovnom repertoaru Teatra Kult u Beogradu.

Predstave (izbor): Moj tata socijalistički kulak, Prestaće vetar, Čovek od la Manče, Neki to vole vruće, Tri frtalja Beograda, Lukrecija iliti Ždero, Alan Ford, Lutka sa naslovne strane, Maratonci trče počasni krug, Kako razumeti Srbe, Grk Zorba, Viktor Viktorija, Mamma Mia!.

TV (izbor): Varljivo leta, Balkan ekspres, Bolji život, Srećni ljudi, Gore dole, Porodično blago, Stižu dolari, Istine i laži.

(Izvor: pozoristeterazije.com)

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati