DRAGAN VUJIĆ VUJKE

Diplomirao je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Radeta Markovića. Stalni je član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 1991. godine gde ima status prvaka. Objavio je knjigu ljubavne poezije „Duga strana mene“, koja je doživela dva izdanja. Uradio je i „Poetski kabare“, po motivima svoje knjige.…

karijera
DRAGAN VUJIĆ VUJKE

Trenutni programi


Trenutno nema programa.

Diplomirao je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Radeta Markovića. Stalni je član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 1991. godine gde ima status prvaka. Objavio je knjigu ljubavne poezije „Duga strana mene“, koja je doživela dva izdanja. Uradio je i „Poetski kabare“, po motivima svoje knjige. Bio je umetnički direktor Festivala glumačkih dostignuća u Nišu. Radi režiju i sinhronizaciju crtanih filmova. Dobitnik je brojnih nagrada, među kojima i četiri Godišnje nagrade svoje matične kuće.

Predstave (izbor):  Vilijeva menažerija, Ljubinko i Desanka, Cigani lete u nebo, Neki to vole vruće, Violinista na krovu, Lukrecija iliti Ždero, Alan Ford, Lutka sa naslovne strane, Poljubi me Kejt, Čikago, Maratonci trče počasni krug, La strada, Glavo luda, Viktor, Viktorija, Mamma mia!, Fantom iz opere.

TV serije (izbor): Bolji život, Stižu dolari, Porodično blago, Jesen stiže, dunjo moja, Bela lađa, Drug Crni u NOB-u, Selo gori, a baba se češlja, Šifra: Despot.

Film (izbor):  Boj na Kosovu, Underground, Tri letnja dana, Svadbeni marš, Sistem, Vrati se, Zone, Psi umiru sami.

Više o umetniku:
Instagram - https://www.instagram.com/vujke_jack/
Facebook - https://goo.gl/DdZW5Z

(Izvor: pozoristeterazije.com)

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati