ANA SIMIĆ

Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Minje Dedića. Stalni je član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 1995. godine.

Dobitnica je brojnih nagrada među kojima i nagrade Udruženja dramskih umetnika Srbije, Gran Prix festivala “Joakim Vujić“, nagrade Festivala filmske komedije DAFKO. Snimila je veliki broj…

karijera
ANA  SIMIĆ

Trenutni programi


Trenutno nema programa.

Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Minje Dedića. Stalni je član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 1995. godine.

Dobitnica je brojnih nagrada među kojima i nagrade Udruženja dramskih umetnika Srbije, Gran Prix festivala “Joakim Vujić“, nagrade Festivala filmske komedije DAFKO. Snimila je veliki broj emisija obrazovnog, zabavnog i kulturnog programa za potrebe Radio Beograda.

Predstave (izbor): Moj dečko, Priča o konju, Pucnji na Terazijama, Ne mogu da platim i neću da platim, Cigani lete u nebo, Heroji, La strada, Ženidba i udadba, Mister dolar.

TV: Bolji život, Mali kućni grafiti, Ne miriše više cveće, Britanski gambit.

Film: Tesna koža, Nije lako s muškarcima, Atrakcija švedskog aranžmana.

(Izvor: pozoristeterazije.com)

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati