//** NAGRADE ZA GENERALNU PROBU SAMOUBISTVA (ZVEZDARA)

 

Predstava „Generalna proba samoubistva“ po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića, je osvojila dve nagrade na 18. pozorišnom festivalu „Dani komedije“ u Bijeljini.

„Generalna proba samoubistva“, čiju glumačku ekipu čine Branislav Lečić, Branimir Brstina, Igor Đorđević i Dubravka Kovjanić, proglašena je za najbolju predstavu ovog festivala! Nagradu za najboljeg glumca na festivalu dobio je Branimir Brstina koji u ovoj predstavi tumači čak pet likova. On se pojavljuje kao glumac, kapetan, biznismen, psihijatar i advokat.

Ova predstava se već čitavu deceniju igra u Zvezdara teatru i do sada je osvojila brojne nagrade na prestižnim pozorišnim festivalima. Na festivalu „Dani komedije“ u Bijeljini u Centru za kulturu odigrana je 25. marta, prve festivalske večeri. Publici u Bijeljini se predstavilo šest pozorišnih trupa iz Srbije i Republike Srpske. Festival je zatvoren 30. marta.

Čestitamo ekipi predstave „Generalna proba samoubistva“ na nagradama! (Izvor: zvezdarateatar.rs) 

 

KUPI ULAZNICU: https://nasceni.tickets.rs/program/generalna-proba-samoubistva-111

 

 

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati