//*// Demoni fatalnih grešaka - probe za praizvedbu drame „Moskvič“ Zlatka Grušanovića (BDP)

 

Probe za praizvedbu drame „Moskvič“ Zlatka Grušanovića, u režiji Marije Barne Lipkovski započele su u Beogradskom dramskom pozorištu. Predstava se radi u saradnji sa BAST produkcijom.

 

Grušanović, dosad posvećen pedagoškom i edukativnom dramskom angažovanju, napisao je komad koji dotiče temu o kojoj se retko govori: griži savesti proistekloj iz fatalnih posledica saobraćajnog udesa, zbog nemara ili slučajnosti. Put emocionalnog i psihičkog ozdravljenja, suočavanje sa posledicama stravičnog događaja u kom je poginula ljubav glavnog junaka, data je kroz mešanje košmarnih i realnih scena, sa duhovitim, crno-humornim odmakom.

 

Adaptaciju potpisuje dramaturg Luka Kurjački, scenograf je Nevena Prodanović, kostimograf Tijana Sićević, a kompozitor Vladimir Pejković. Igraju: Ivan Zablaćanski, Maja Ranđić. Milorad Damjanović, Milena Pavlović Čučilović, Vladimir Paunović, Vanja Stanković, Danica Ristovski i Slobodan Ćustić. (Izvor: www.bdp.rs)   Repertoar BEOGRADSKO DRAMSKO POZORIŠTE - https://nasceni.tickets.rs/venue/beogradsko-dramsko-pozoriste

Dear Customer,

This site uses cookies to enhance the user experience. Using our site you agree to the use of cookies. Privacy Policy

Accept