* KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT - VAŽNO OBAVEŠTENJE

INFO ORGANIZATORA (15.09.2020):

KONAČNO, REGIONALNA HIT KOMEDIJA „Kakva ti je žena, takav ti je život“  u SAVA CENTRU 

Posle više od šest meseci, vrata Sava Centra će se konačno otvoriti da se udobno smesti publika željna koncerata i predstava. Čast da prvi nastupi ima Dragan Marinković Maca sa svojom autorskom predstavom „Kakva ti je žena, takav ti je život“ koja je trebala da se odigra u martu, pa je zbog novonastale situacije prebačena za kraj septembra.  

Predstava će se odigrati, uz sve epidemiološke mere,

24. i 26.septembra u dva termina, oba dana u 18h i 21h.  

SVE ULAZNICE KUPLJENE ZA PRETHODNE PREDSTAVE MORAJU SE ZAMENITI ZA NOVE ULAZNICE. 

Shodno činjenici da je na snazi dozvoljeno okupljanje do 500 ljudi, organizatori mole kupce za razumevanje, te da što pre izvrše zamenu starih ulaznica za neki od 4 ponuđena termina ili da vrate kupljene ulaznice i za njih dobiju svoj novac.

Zamena ili kupovina ulaznica se vrši od 15. septembra u 12h do 24.septembra, i to isključivo na prodajnom mestu Ticket vision na blagajni Ušće shopping center , II sprat od 10h do 22h ( za one koji su kupili karte preko tickets.rs ili na prodajnim Ticket Vision prodajnim mestima)

 

Za zamenu ulaznica željenog termina potrebno je da priložite ulaznice sa starim datumom (17.03./25.09.) na blagajni Ušće shopping center II, sprat u periodu od 10 do 22 časa.

Sa starim ulaznicama nije moguć ulaz na zamenske termine 24. ili 26. septembra.Svim kupcima koji zamenski termini ne odgovaraju, povraćaj sredstava se vrši na sledeće načine: 

- Ulaznice kupljene onlineslanjem zahteva na office@tickets.rs , a najkasnije do 24.septembra. 

- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima: povrat samo na Blagajni Ušće Shopping Center, II sprat, a najkasnije do 24.septembra.

Broj mesta je ograničen na 500 po predstavi, mesta nisu numerisana.

Zamenom ulaznica ili kupovinom nove gledalac pristaje na epidemiološke mere koje je donela Vlada Srbije ( dolazak minimum pola sta ranije pre početka predstave, na ulazu u dvoranu vršiti će se dezinfekcija ruku i merenje temperature, obavezno je nošenje maski te međusobna distanca ). 

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano u martu, ali se nadaju da odgovaraju ponuđene opcije i sigurni su da će publika uživati.

 „Presrećan sam što ću ponovo stati na scenu, i to na veliku scenu Sava Centra. Uželeo sam se publike, a i oni nas glumaca, tako da se radujem druženju. Dođite da se smejemo, zabavimo. Obećavam da će vas boleti stomak od smeha, biće i suza radosnica....“ izjavio je Maca

Dobrodošli! 

 

Info: https://www.tickets.rs/articles/80/otkazaniodlozenipremesteni-dogadjaji

Dogadjaj: https://nasceni.rs/program/kakva-ti-je-zena-takav-ti-je-zivot-1688

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati